Sool ja suhkur

Sool ja suhkur on kahtlemata tooted, mida leiab igast köögist. Toitumisspetsialistid soovitavad nii suhkrut kui ka soola mõõdukalt tarbida. Seepärast tasub otsida nende toodete toitvamaid ja tervislikumaid sorte. Nii saab näiteks tavalise soola asendada unikaalse Himaalaja soolaga. Himaalaja soola kõige märgatavam erisus on selle kergelt roosakas värvus. Himaalaja mägedes käsitsi kaevandataval soolal on ka teisi eeliseid: see on puhas ja looduslik, sest lademed asuvad kõrgel mägedes ning kaevandamisell ei kasutata mingeid kemikaale. Himaalaja soola tarbimine annab Sulle palju kasulikke mineraale. Tavalise valge suhkru tervislikumaks alternatiiviks on naturaalne rafineerimata pruun roosuhkur. Mida tumedam on roosuhkru värv, seda vähem on seda puhastatud ning seda rohkem sisaldab see melassi, mineraale ja vitamiine. Lisaks on pruunil suhkrul ka peen maitsenüanss, mis annab küpsetistele hõrgu magususe. Pähklimaailma tootevalikusse kuuluvad väga erinevad tooted. Siit kategooriast leiad Himaalaja soola ja pruuni suhkrut – ja seda tõeliselt heade hindadega.