Maitseained
Maitseained – maitsetaimed, ürdid ja muud taimed. Igaühel neist on iseloomulik maitse ja aroom, mis aitavad erinevaid toite hõrgumaks muuta. Kuivatatud maitsetaimedest ja köögiviljadest valmistatud maitseained säilitavad oma maitseomadused ning neid on lihtne kasutada ja transportida. Nii saavad nende kasutamisega hakkama ka amatöörid. Toiduainetööstuses kasutatakse tervet rida erinevaid maitseaineid, sest toitudele seatud maitsenõuded on viimaste sajandite jooksul kõvasti arenenud. Nii on välja kujunenud erinevad rahvuslikud retseptid, mille valmistamisel järgitakse kindlat joont. Meie maitseainete tootevalikusse kuuluvad nii puhtad maitseained kui ka erinevad maitseainesegud, milles on kombineeritud suurepäraselt sobivad maitsete ja lõhnade harmooniad. Segude valik on erinev ning need sobivad reeglina kindlatele valmistatavatele roogadele: liha, kala, köögiviljatooted, supid, salatid jne. Nende maitsesegude eesmärgiks on roa koostisse kuuluvate toiduainete maitseid ja aroome paremini esile tuua. Siiski tasub meeles pidada, et köögis võib alati ka eksperimenteerida ja erinevaid kombinatsioone järele proovida. Vali meie kvaliteetsed maitseained, mis sisaldavad hoolikalt valitud, intensiivse maitse ja aroomiga komponente.