Päritoluriik: Belgia
“CALLEBAUT” Belgia valge šokolaad, 400 g
10.45 €12.29 €
Kirjeldus
CALLEBAUT valge šokolaad sisaldab 28% kakaod ja on valmistatud kvaliteetsest Belgia šokolaadist. Pehme, tasakaalustatud kreemja maitse tõttu sobib see šokolaad suurepäraselt kommide valmistamiseks ja küpsetiste kaunistamiseks. Šokolaad sobib hästi ka puuviljade, kohvi, pähklite ja muude maitsetega.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 569 kcal/2379 kJ, rasvad 35,8 g, millest küllastunud rasvhapped 22,0 g, süsivesikud 55,0 g, millest suhkrud 55,0 g, valgud 6,0 g, sool 0,21 g.
Koostis: suhkur, kakaorasv, kuiv täispiim, emulgaator: (sojaletsitiin), looduslik vanilli maitseaine. Sisaldab piima ja soja. Valmistamine: vala šokolaad plast- või klaasnõusse ja sulata mikrolaineahjus 800-1000W võimsusel. Sega iga 15-20 sekundi järel. Korda seda sammu, kuni kõik šokolaaditükid on sulanud. Tee test: kasta noaots šokolaadi sisse ja see peaks toatemperatuuril (+20°C) 3-5 minutiga tarduma. Hoida pimedas ja lõhnavabas kohas. Säilitustemperatuur: 12°C kuni 20°C.
Lisainfo
Kaal | 0.400 kg |
---|