Panettone maasikate ja valge šokolaadiga “ZAGHIS”, 750 g

13.55 25.49 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Saldumynai 0149 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Maasikate ja valge šokolaadi peen duo teeb selle klassikalisele Itaalia koogi veelgi võluvamaks. Taina meeldiv tekstuur ja ideaalselt sobivad maitseained peegeldavad Itaalia kondiitrite traditsioone. Valige kook oma peolauale – see avaldab muljet kõigile külalistele. Ja see on ka suurepärane idee maitsvaks kingituseks – traditsiooniliselt müüakse neid Itaalia küpsetisi kenasti pakendatult ja paelaga seotult.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 401 kcal/1678 kJ, rasvad 18,0 g, millest küllastunud rasvhapped 12,0 g, süsivesikud 53,0 g, millest suhkrud 27,0 g, valgud 6,3 g, sool 0,44 g.

Koostisosad: nisujahu, pool-suhkrustatud maasikad 12% (maasikad, glükoosisiirup, happesuse regulaator: (sidrunhape)), suhkur, vesi, või, piimakate 6% (suhkur, hüdrogeenitud taimerasvad (palmituum, kookos), lõssipulber 8%, laktoos, emulgaator: (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseaine), juuretis (nisu) 6%, valge šokolaadi helbed 5% (suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, emulgaator: (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseaine), värvilised šokolaadihelbed 3% (suhkur, hüdrogeenitud taimerasvad (palmituum, päevalill), laktoos, emulgaator: (päevalille letsitiin), sool, lõhna- ja maitseaine, värvaine: (E124)), Itaalias kasvatatud kanade munade kollased, Itaalia munad, emulgaatorid (rasvhapete mono- ja diglütseriidid), Millefiori mesi, Itaalia värske piim, sool, linnasejahu, naturaalsed lõhna- ja maitseained. Sisaldab gluteeni, muna, piima ja soja. Võib sisaldada sinepi ja pähklite jälgi. Hoida kuivas ja jahedas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pärast avamist säilitada suletud pakendis.

Lisainfo

Kaal0.75 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
0
Ostukorv