Panettone šokolaadikreemiga “ZAGHIS”, 800 g

25.49 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Saldumynai 0147 Kategooria:

Kirjeldus

Maailmakuulus ja armastatud Itaalia kook paljastab šokolaadiga kombineerides kõik oma võlud. Tõeline aare igale maiasmokale ja suurepärane maiuspala pühadeks. Pehme rikkalik šokolaadikreem sobitub ideaalselt kerge tekstuuriga kondiitritainaga ja muudab iga ampsu klassikaliste maitsete plahvatuseks.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 400 kcal/1675 kJ, rasvad 18,0 g, millest küllastunud rasvhapped 11,0 g, süsivesikud 52,0 g, millest suhkrud 24,0 g, valgud 6,6 g, sool 0,44 g.

Koostisosad: nisujahu, šokolaadikreem 14% (glükoosisiirup, vesi, suhkur, palmiõli, dekstroos, väherasvane kakao 3,5%, lõssipulber, alkohol, kakaovõi, lõhna- ja maitseaine, paksendaja: (pektiin), säilitusaine: (kaaliumsorbaat), sool), suhkur, vesi, või, madala rasvasisaldusega kakaokate 6% (suhkur, hüdrogeenitud taimerasvad (palmituum, kookos), madala rasvasisaldusega kakao 20%, laktoos, emulgaator: (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseained), juuretis (nisu) 6%, tumeda šokolaadi helbed 5% (suhkur, kakaomass 36%, kakaovõi, emulgaator: (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseained), Itaalias kasvatatud kanade munade kollased, Itaalia munad, emulgaator: (happeliste rasvade mono- ja diglütseriidid), Millefiori mesi, värske Itaalia piim, linnasejahu, sool, naturaalsed lõhna- ja maitseained. Sisaldab gluteeni, muna, piima ja soja. Võib sisaldada sinepi ja pähklite jälgi. Hoida kuivas ja jahedas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pärast avamist säilitada suletud pakendis.

Lisainfo

Kaal0.8 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv