Goji-marjad (taralõnga marjad), 1 kg

16.39 

Päritoluriik: Hiina

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Džiovinti vaisiai 0017 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Goji marju on traditsioonilises hiina meditsiinis tuntud ja kasutatud juba tuhandeid aastaid. Goji marja on peetud nooruse ja pikaealisuse allikaks. Läänes hinnatakse neid marju ainulaadse maitse, milles on ühendatud puuviljased noodid ja happesus, ning nende originaalse välimuse tõttu. Tõesti väikesed punased marjad on intensiivse magushapu maitsega. Need sobivad suurepäraselt putrude, jogurtite, kokteilide ja muude tervislike roogade maitsestamiseks. Vürtsika maitsega goji marjad annavad suppidele ja hautistele erakordse maitse. Et täiendada oma igapäevast dieeti goji marjadega, söö väike peotäis umbes 10-20 marja päevas. Pakume suurepärase kvaliteediga goji marju, mis sobivad mitte ainult erinevate roogade maitsestamiseks, vaid ka magustoitude kaunistamiseks. Lisa neid marju hommikupudrule, jogurtile või rohelistele smuutidele!

Taralõnga marjad (goji-marjad) on tõeline supertoit! Need annavad energiat ja füüsilist jõudu, aitavad väsimust leevendada ja vere suhkrutaset normaliseerida, parandavad une kvaliteeti ja mälu ning on tulvil väärtuslikke vitamiine ja mineraalaineid, mis on vajalikud organismi nooruse säilitamiseks. Lisa goji-marju hommikuputrudele, jogurtitele ja toorkokteilidele!

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 325 kcal/1373 kJ, rasvad 2,7 g, millest küllastunud rasvhapped 0,5 g, süsivesikud 55 g, millest suhkrud 50 g, valgud 12 g, sool 1,2 g.

Koostisosad: hariliku taralõnga marjad goji, säilitusaine vääveldioksiid (E220). Hoida puhtas, hästi ventileeritud kohas. Säilitustemperatuur: 0°C kuni 20°C

Lisainfo

Kaal1 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv