Snäkkide segu Tornado mix, 500 g

5.99 

Päritoluriik: Hiina

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Užkandžiai 0090 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

See suupistete komplekt tekitab teie suus tõelise tornado! Krõbedad ja mitmekesised suupisted meeldivad kõigile ja sobivad igasuguste peoürituste jaoks. Nautige ampsu ampsu haaval ja avastage uusi maitseid, mille loovad ideaalselt tasakaalustatud maitseained ja iga tüki krõbedus.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 424 kcal/1786 kJ, rasvad 11,8 g, millest küllastunud rasvhapped 3,8 g, süsivesikud 71,9 g, millest suhkrud 13,1 g, valgud 5,2 g, sool 1,6 g.

Koostis: tärklis (tapiokitärklis 25%, maisitärklis), maisijahu, nisujahu, suhkur, maapähklid 9%, päevalilleõli, sojakaste (vesi, sojaoad, nisu, sool), maltodekstriin, sool, värvained: (paprikaekstrakt, karamell), meretaimed, paprikaekstrakt, sibulapulber, küüslaugupulber, tšillipulber. Sisaldab soja, maapähklid ja gluteeni. Võib sisaldada seesamiseemnete jääke. Hoida jahedas, pimedas ja kuivas kohas.

Lisainfo

Kaal0.5 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv