“PASTIFICIO TEMPORIN” pasta “Fantaasia”, 250 g

3.99 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Makaronai 0051 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Nii palju imelisi värve, nii palju peeneid maitseid. Värviline pasta näeb taldrikul väga võluv välja ja tekitab isu. Veelgi enam, nende välimus tõstab isegi kõige lihtsama roa kulinaarsesse kõrgusesse. Pasta värvimine looduslike lisanditega, nagu spinat, peet ja tomatid, on Itaalia köögis kulinaarne traditsioon, mis annab traditsioonilisele toidule täiesti uue ilme.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 358 kcal/1516 kJ, rasvad 1,9 g, millest küllastunud rasvhapped 0,6 g, süsivesikud 70,0 g, millest suhkrud 3,9 g, valgud 13,0 g, sool 0,08 g.

Koostisosad: kõva nisu manna, kuivatatud maitsetaimed muutuvas vahekorras 1,3% (spinat, peet, kurkum), kalmaari tint 0,3%, looduslik lõhna- ja maitseaine. Sisaldab gluteeni ja karploomi. Võib sisaldada jälgi munast, sellerist, sojast, seesamist ja sinepist. Valmistamine: panna soolaga keevasse vette ja keeta 7-8 minutit. Säilitada kuivas ja jahedas kohas.

Lisainfo

Kaal0.250 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv