“PASTIFICIO TEMPORIN” linguiinid suvetrühvlitega, 250 g

3.49 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Makaronai 0045 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Linguiinid aromaatsete suviste trühvlitega on tõeline gurmeeklassika. Seened lisavad meeldivalt magusat vürtsi ja iseloomulikku aroomi, nii et see pasta sobib hästi mahedamaitseliste koostisosadega. Traditsiooniliste pastaroogade puhul lisab trühvlitega maitsestatud linguine iseloomu ja gurmeepärasust.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 361 kcal/1531 kJ, rasvad 1,1 g, millest küllastunud rasvhapped 0,5 g, süsivesikud 75,0 g, millest suhkrud 1,9 g, valgud 13,0 g, sool 0,2 g.

Koostisosad: kõva nisu manna, vesi, kevadised trühvlid 2% (kevadised trühvlid 80%, vesi, sool), puravikupulber (puravikud ja teised sugulasseened), lõhna- ja maitseaine. Sisaldab gluteeni. Võib sisaldada jälgi munast, kalast, molluskitest, sojast ja sinepist. Valmistamine: panna soolaga keevasse vette ja keeta 5 minutit. Säilitada jahedas ja kuivas kohas.

Lisainfo

Kaal0.250 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
74
Ostukorv