“PASTIFICIO TEMPORIN” tagliatelle, 250 g

2.49 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Makaronai 0040 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Traditsioonilise kujuga tagliatelle on maailmas ühed kõige populaarsemad. Tänu oma kujule sobivad need ideaalselt kastmetega serveerimiseks, nii et saate meisterlikult jäljendada traditsioonilisi Itaalia retsepte, sealhulgas mitte ainult maitse, vaid ka tekstuuri. Proovige ja teile meeldib – kõik, mis maitseb hästi, ei pea olema keerukas ja tagliatellega ei ole teil probleeme oma roogade valmistamisega!

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 369 kcal/1562 kJ, rasvad 3,6 g, millest küllastunud rasvhapped 0,9 g, süsivesikud 71,0 g, millest suhkrud 2,0 g, valgud 15,0 g, sool 0,14 g.

Koostisosad: kõva nisu manna, munad 20%. Märkus: kasutatud tervet muna, homogeenitud, pastöriseeritud ja jahutatud, sisaldab gluteeni ja muna. Võib sisaldada pähkleid, koorikloomi, kala, molluskeid, piima, soja, sellerit ja sinepit. Valmistamine: panna soolaga keevasse vette ja keeta 6 minutit. Säilitada kuivas ja jahedas kohas.

Lisainfo

Kaal0.250 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv