“FOX” bruschetta tomatite ja oreganoga, 150 g

2.20 2.59 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Užkandžiai 0071 Kategooriad: , , ,

Kirjeldus

Bruschetta on klassikaline itaalia suupiste, kus domineerivad tomatid. Traditsioonilise itaalia leiva krõbe alus ning alati meeldivalt üllatav tomatite ja basiiliku kombinatsioon annavad bruschettale erilise maitse. See maitseb ka nagu pitsa, nii et see on nagu kaks Itaalia köögi legendi ühes suutäiega! Ideaalne suupiste enda ja külaliste kostitamiseks.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 514 kcal/2146 kJ, rasvad 29,3 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g, süsivesikud 51,2 g, millest suhkrud 4,8 g, valgud 3,9 g, sool 1,7 g.

Koostisosad: nisujahu, kõrge õlisisaldusega päevalilleõli 28%, kuivatatud tomatipulber 7%, pärm, sool, pune 0,4%, suhkur. Sisaldab gluteeni. Võib sisaldada jälgi sojast ja sinepist. Säilitada originaalpakendis toatemperatuuril. Kasutada 5 päeva jooksul pärast avamist.

Lisainfo

Kaal0.150 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv