“FOX” juustukaste, 300 g

4.29 

Päritoluriik: Itaalia

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Padažai ir kremai 0097 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Juustukaste on oma ereda värvi ja mitte vähemtähtsate maitseomadustega suurepärane alternatiiv traditsioonilisele salsale. See on asendamatu maitseaine mitmesuguste suupistete või soolaste hõrgutiste juurde. See on rikkaliku tekstuuriga ja täis juustumaitset, mis sobib kõigega. Kasutage seda määrdena või maitseainena kõikide roogade puhul, kuhu soovite lisada maitsvat juustumaitset.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 138 kcal/574 kJ, rasvad 11,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,5 g, süsivesikud 6,5 g, millest suhkrud 1,5 g, valgud 0,2 g, sool 1,4 g.

Koostisosad: vesi, rapsiõli, juust 7,9%, (sisaldab naatriumpolüfosfaati (E452i), modifitseeritud maisitärklist (E1422), nisujahu, lõhna- ja maitseained (sisaldab piima, lõhna- ja maitsetugevdajad: (E627, E631)), piimavalkud, sool, happesuse regulaatorid: (trinaatriumfosfaat (E339iii), sidrunhape (E330)), stabilisaatorid: (ksantaankummi (E415), guarkummi (E412)), kookosõli, värvained: (karoteen (E160c), paprikaekstrakt (E160a)), antioksüdant: (askorbiinhape (E300)). Sisaldab piima ja gluteeni. Pärast avamist jahutada ja tarbida 3 päeva jooksul.

Lisainfo

Kaal0.3 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv