Tumeda šokolaadiga kaetud apelsiniviilud, 500 g

12.99 

Päritoluriik: Kreeka

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: RJ Džiovinti vaisiai 0094 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Tsitruseline maitse kombineerub hästi tumeda šokolaadi intensiivsete nootidega. See on klassikaline maitsete duo, mida armastatakse ja millele on raske vastu panna. Šokolaadikoorik sulab suus justkui ära ja vabastab väljendusrikka apelsinimaitse, mis meenutab päikesepaistelisi päevi. See on ideaalne maiuspala kohvipausiks!

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 362 kcal/1521 kJ, rasvad 12,2 g, millest küllastunud rasvhapped 7,7 g, süsivesikud 58,1 g, millest suhkrud 41,0 g, valgud 5,7 g, sool 0,1 g.

Koostis: apelsinid 70% (apelsiniviilud 93% (glükoosisiirup, vesi, happesuse regulaator: (sidrunhape), säilitusaine: (kaaliumsorbaat), antioksüdant: (askorbiinhape), lõhna- ja maitseaine), tume šokolaadikate 30% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseaine: (vanilliin). Võib sisaldada jälgi apelsiniseemnetest. Sisaldab soja. Võib sisaldada jälgi maapähklitest, muudest pähklitest, seesamiseemnetest, piimast ja gluteenist. Säilitada jahedas ja kuivas kohas.

Lisainfo

Kaal0.5 kg
Registreeri e-poes www.pahklimaailm.ee
Saa parimaid pakkumisi
Ole oma tellimustega kursis
Registreeri
Oled juba konto loonud?
Unustasid parooli? Sisesta oma kasutajanimi või e-posti aadress ning me saadame sulle e-kirja, milles oleva lingi kaudu saad parooli taastada.
We do not share your personal details with anyone.
Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja liikluse analüüsimiseks. Samuti jagame teavet meie saidi kasutamise kohta oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega.
Nõustu
0
Ostukorv