Päritoluriik: Leedu
Jõhvikamaitseline kissell, 1 kg
3.09 €
Kirjeldus
Jõhvikamaitseline kissell on meie köögi klassika, kuid nüüd ei ole selle valmistamiseks enam vaja kuigi palju vaeva näha. Sügavat värvi, erilise kissellile omase tekstuuri ja õrnalt mõru jõhvikamaitsega jook ei jäta kedagi ükskõikseks.
Toitumisalane teave 100 g valmis toote kohta: 41 kcal/176 kJ, rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g, süsivesikud 10,2 g, millest suhkrud 7,9 g, valgud 0,1 g, sool 0,01 g.
Koostisosad: suhkur, kartulitärklis, happesuse regulaatorid: naatriumtsitraadid, sidrunhape; lõhna- ja maitseained, toiduvärv karmiin. Hoida kuivas, puhtas ja jahedas kohas. Säilitustemperatuur: °C kuni 25 °C.
Valmistamine: 200 g kissellipulbrit lahustada külmas vees, seejärel valada lahus intensiivselt segades keevasse vette ja kuumutada keemiseni. Vee üldine kogus 1,6 l.
Lisainfo
Kaal | 1 kg |
---|